ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ
ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ | Περιφράξεις - Σιδηροκατασκευές - Αλουμινοκατασκευές - Τέντες Λαύριο Αττική

Η επιχείρησή μας “ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Λαύριο Αττικής, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στον χώρο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την περίφραξη κάθε χώρου, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και με προσοχή στην λεπτομέρεια, πραγματοποιούμε περιφράξεις σε οικόπεδα, σπίτια, γήπεδα, βιομηχανικούς χώρους, φωτοβολταϊκά και γενικότερα σε κάθε χώρο που θα μας ζητηθεί σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στον χώρο σας ώστε να κάνουμε μελέτη και να σας υποβάλλουμε την πρόταση μας, χωρίς καμία δέσμευση εκ μέρους σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Συρματοπλέγματα
  Πονταριστά Πλέγματα
  Πλαστικοποιημένο Συρματόπλεγμα
  Εξάγωνο Κοτετσόσυρμα
  Αγκαθωτά - Περίφραξη Ασφαλείας
  Κονσερτίνες - Ξυράφια
 
 
Η υψηλή αισθητική σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής σε ό,τι έχει να κάνει με όλα τα είδη των περιφράξεων, η τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές μας, μας καθιστούν αξιόπιστους και ανταγωνιστικούς στο χώρο της περίφραξης.

Η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση είναι βασική προϋπόθεση για εμάς ενώ οι πελάτες μας εμπιστεύονται την πολυετή πείρα μας και μας προτείνουν.

Στόχος και παράλληλα σκοπός της επιχείρησης μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, με γνώμονα την ιδιαίτερη ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.
Εξυπηρετούμε άμεσα το Λαύριο και όλη την Αττική.